تمام استراتژی و دانستنی های طرح توجیهی کسب و کار

متأسفانه هنگامی که برای تأمین بودجه خود و راه اندازی کسب و کار خود عجله دارید، ممکن است برنامه شما نادیده گرفته شود.

یکی دیگر مهمتر ازین کاربردهای بیزینس پلن این است که براساس آن میتوان چشم اندازهای مالی و سرمایه و منابع انسانی کسب و کار را مشخص کرد.

هدف طرح توجیهی شناسایی، توصیف و تجزیه و تحلیل یک فرصت تجاری و/یا کسب و کاری است که در حال حاضر برای بررسی امکان سنجی فنی، اقتصادی و مالی آن در حال انجام است.

نگارش یک طرح توجیهی می تواند دنیای متفاوتی را برای کارآفرینانی که خواهان تامین مالی خارجی هستند ایجاد کند.

برای پاسخ به سوال فوق، باید کاربرد طرح کسب و کار یک صفحه ای بدانید.

از طرفی باید تخمین نسبتا درستی از اندازه و ارزش سرمایه کسانی که چنین فضاهایی دارند هم داشته باشید. اینکه چه کسانی هستند شغلشان چیست و درآمدشان چقدر است.

همچنین درباره کنترل و تضمین کیفیت توضیح دهید. در این قسمت کل زنجیره تامین، عملیات اجرایی مثل حسابداری را هم ارائه کنید.

همانطور که تجارت شما رشد میکند، احتمالاً باید مدیران اجرایی را به تیم خود اضافه کنید.

اسم شرکت و فعالیتی که انجام میدهید را بهطور خلاصه و با بیانی ساده بنویسید؛ بهطوریکه هر کسی با خواندن آن کلیت کار شما را بفهمد.

اگر خلاصه اجرایی شما توجه خواننده را جلب نکند، آنها بیشتر مطالعه نخواهند کرد و علاقه آنها به کسب و کار شما تحریک نخواهد شد.

در این قسمت محصولات را با جزئیات بیشتری شرح دهید و برای هرکدام شیوههای رساندن آن به دست مشتریان را توضیح بدهید. همچنین توضیح بدهید که هر محصول برای چه مشتریانی تولید شده است.

این بخش از بیزینس پلن باید ستارههای تیم و مدیریت شما را به نمایش بگذارد. از طرف دیگر این بخش از طرح باید شامل این موارد هم باشد:

گام بعدی این است که مشتریهای بالقوه و ایدهآل خود و اندازه واقعی بازار را مشخص کنید. بنابراین در این مرحله اطلاعات جمعیتشناسی مرتبط با بازار هدف را ارائه کنید:

بهعبارتی میتوان اطلاعات بیشتر گفت قبل از نوشتن گام سوم باید هم محصولتان را خوب شناخته و هم بازار خودتان را خوب تحلیل کرده باشید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *